skip to Main Content

Bij u Thuis

De nanny

Onze nanny’s zijn ervaren professionals. Op basis van je wensen zoeken we naar een nanny die past bij jouw gezin en vraag. Iedere nanny wordt door ons gescreend. De zorg voor je kind(eren) heeft bij de nanny natuurlijk de hoogste prioriteit. Maar daarnaast verricht de nanny ook licht huishoudelijk werk zoals koken, de vaatwasser leegruimen en een wasje aanzetten. Zo draait het huishouden gewoon door terwijl je aan het werk bent!

De nanny komt bij jou in dienst. Dat betekent dat jij werkgever wordt.

Werkwijze

Zodra je besloten hebt graag gebruik te willen maken van Bij u Thuis, neemt onze gezinsconsulent contact met je op voor een persoonlijk intakegesprek. Tijdens dat gesprek zetten we duidelijk op papier wat je wensen zijn ten aanzien van de nanny. Met dit profiel gaan we vervolgens kijken of, en welke, nanny past bij je vraag. Als wij een nanny hebben die aan het profiel voldoet, stellen we de nanny aan je voor. Onze ervaring leert dat het praktisch onmogelijk is om een nanny te vinden voor minder dan vier dagdelen per week. Bij u Thuis is dan ook vooral geschikt als je behoefte hebt aan enkele dagen opvang per week.

Registreren 
Zodra er een match is, worden de benodigde documenten opgesteld. Dit betekent onder andere dat uw huisadres, waar de opvang plaatsheeft, geregistreerd moet worden in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterprogramma (LRKP). De gemeente heeft 6-10 weken de tijd om deze registratie te doen. Zodra dit gebeurd is, kan de opvang van start gaan.

Inspectie
De GGD controleert namens de gemeenten op al onze locaties of we voldoen aan de gestelde eisen. De GGD doet dat voor aanvang van een nieuwe locatie en daarna ieder jaar. Na elke inspectie stelt de GGD een inspectierapport op. De inspectierapporten van ‘Bij u Thuis’ zijn hier te vinden.

Biek van Boxtel

Biek is 6 jaar en zit op Clup Heikant. Op maandag, dinsdag en donderdag ga…

Saar Segers

Saar is 9 jaar en zit op Clup Beisterveld. Ik ga al enkele jaren naar…

Ties van Uijtregt

Ties is sportcoach op de bso.  Ik combineer mijn baan als gymleraar in het basisonderwijs…

Back To Top
Zoeken