skip to Main Content

Carnavalsvakantie op de Clup

Algemeen

Carnavalsvakantie op de Clup

We zijn al weer volop bezig met de voorbereidingen voor de carnavalsvakantie en wat hebben we er onwijs veel zin in! We hopen met heel ons hart dat we de kinderen tegen die tijd weer allemaal fysiek mogen ontvangen. We gaan er op dit moment in ieder geval gewoon vanuit!

Dit jaar staat het programma helemaal in teken van fantasie. We brengen onze fantasie tot leven tijdens de fantasiadag, we gaan op pad voor een fantasiaspeurtocht en maken een soepbuffet van allemaal verschillende soepjes. Benieuwd naar de rest van het programma? Klik dan hier.

Heb jij de opvangdagen voor de carnavalsvakantie al gereserveerd? Je kan t/m vrijdag 15 januari inschrijven. Het reserverenkost je maximaal vijf minuten; je kunt het eenvoudig online doen of gebruik de app! Heb je geen bso nodig in de carnavalsvakantie? Dan hoef je niks te doen.

Mocht tijdens de persconferentie van volgende week of daarna bekend worden dat de lockdown verlengd wordt, zullen we je snel berichten over de consequenties daarvan voor de carnavalsvakantie.

Alaaf!

Back To Top
Zoeken