skip to Main Content

Christel van Beek

Verhalen

Christel van Beek

Christel (39 jaar) is moeder van Kaat (5 jaar) en Liz (3 jaar). Ze is getrouwd met Freek en heeft een eigen kinderkledingwinkel in Bergeijk. Ze gaan één dag naar opa en oma, de andere twee dagen gaan hun dochters naar Nummereen.

“Sinds 2014 gaan mijn dochters naar de opvang van Nummereen. Ze zijn allebei als baby, meteen toen ik na mijn verlof weer ging werken, daar begonnen. Inmiddels gaat de oudste naar school en dus naar de bso. Twee middagen per week gaat ze naar Clup Beisterveld. Onze jongste zit op de dagopvanglocatie daar vlakbij. Kaat en Liz hebben een goede klik met de pedagogisch medewerkers en gaan met veel plezier. Het geeft rust als alles goed is geregeld en dat je je kinderen met een goed gevoel achter kunt laten. Dat is toch wat je wil als werkende moeder!

Kaat ziet de tijd op de bso vooral als ‘afspreken’. Veel vriendjes en vriendinnetjes uit de klas gaan ook de Clup. Ook bij Liz geldt dat het samen spelen belangrijk en leuk is maar bij haar zie ik de peutergroep ook echt als goede voorbereiding voor de basisschool. Er wordt met leuke thema’s gewerkt die een educatief tintje hebben.”

Back To Top
Zoeken