skip to Main Content

Meivakantie: Clup @ home

Nieuws

Meivakantie: Clup @ home

In (een ieder geval een deel van) de meivakantie mogen we nog steeds alleen maar noodopvang bieden. Maar voor alle kinderen die tijdens de weken 17, 18 en 19 naar de Clup komen hebben we natuurlijk evengoed een leuk activiteitenprogramma in petto! Je vindt deze hier.

Alle andere Cluppers kunnen vanuit huis deelnemen aan ons online vakantieprogramma. In week 17 en 18 hebben we iedere dag twee fantastische activiteiten op het programma. Elke ochtend om 10.00 u gaan we vanuit onze Nummereen-studio live op YouTube en iedere middag komt er een activiteit online. Niet alleen de clupjuffen laten zich van hun beste video- en vlogkant zien. We hebben ook hele bijzondere gasten! Zo komen Magic Mike (bekend van Holland’s Got Talent) stemartiest Fé en rapper Yes-R ook in levenden lijve voorbij! Je vindt het programma hier.

Het online vakantieprogramma is openbaar toegankelijk. Cluppers mogen dan ook gerust hun vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen om ook vanuit huis deel te nemen. Samen maken we er een toffe vakantie van!

Back To Top
Zoeken