skip to Main Content

Cluppers mfa Noord Veldhoven

Verhalen

Cluppers mfa Noord Veldhoven

Liv (4 jaar), Saar (7 jaar), Staff (4 jaar), Joep (10 jaar), Femke (11 jaar) en Tom (6 jaar) gaan allemaal twee dagen per week naar Clup mfa Noord in Veldhoven. 

“Ik vind de Clup altijd heel leuk, want er is na school altijd van alles te doen”, vertelt Saar.  “Je gaat eerst wat drinken en wat kletsen samen. Dat is altijd wel gezellig! Daarna kies je zelf een activiteit die je wil doen. Je kunt altijd kiezen uit verschillende dingen. Ik kies meestal voor iets creatiefs, want ik knutsel graag en tekenen vind ik het allerleukste. Femke vult aan: “Als ik op de Clup ben, vind ik het altijd heel fijn om naar buiten te gaan! Er is een hele leuke speeltuin met een mooi klimrek. Je kan daar heel fijn in spelen. Op de grote speelplaats gaan we vaak springtouwen of stoepkrijten. En soms doen we samen met de juffen een groepsspel, zoals levend stratego.”

Joep: Het bevalt me wel op de Clup. Ik vind het leuk om er na school naartoe te gaan; lekker chillen met mijn vriendjes of een paar Donald Duckjes lezen. Ik vind het ook vaak wel fijn om gewoon vrij te spelen en kies dan vaak voor de Knexx baan. Het enige dat ik niet leuk vind is tekenen, dat doe ik echt liever niet.” Ook Tom vindt het leuk om Donald Ducks te lezen. “En het allerleukst vind ik als er iemand jarig is op de Clup. Dan is het gezellig versierd en gaan we lekker zingen!”

Staff gaat nog niet zo lang naar de Clup. “Wat ik echt heel erg leuk vond, is dat we laatst samen met de juf vliegtuigjes hebben gevouwen. We zochten eerst naar filmpjes op YouTube zodat we precies wisten hoe het moeten. Mijn vliegtuigje was heel goed gelukt en vloog heel ver!”

(op de foto zie je vlnr: Liv, Staff,  Saar, Femke, Joep en Tom)

Back To Top
Zoeken