skip to Main Content

Cluppers Zinzy & Day

Blog
Bso
Verhalen

Cluppers Zinzy & Day

Cluppers Day (5) en Zinzy (6) gaan al sinds groep 1 naar de buitenschoolse opvang van Nummereen. En daarvoor zaten ze samen op de dagopvang. Vriendinnen vanaf het eerste uur dus! Hoe vinden zij het op de Clup?

Zinzy begint: “Wij gaan naar de Clup op mfa Noord, daar zitten we ook in dezelfde groep. Ik ga elke donderdag.” Day vult aan: “Ik ga twee keer, op dag 1 en dag 4. Dus op maandag en donderdag. En op donderdagen zit ik gezellig samen met Zinzy!”

Wat vinden jullie van de Clup?
Day: “Ik vind het altijd leuk!”, maar Zinzy denkt daar anders over: “Ik vind het soms leuk en soms niet. Het was niet leuk toen Day ziek was, want toen kon ik niet met haar spelen. Dus dan is het niet leuk.”

Hoe zit zo’n dag op de Clup er eigenlijk uit?
Zinzy: “Als we uit school komen, gaan we altijd eerst fruit eten. En dan kiezen we wat we gaan doen, maar dan gaan we wel altijd eerst nog even buiten spelen.” Day vult aan: “Is het niet eerst buiten spelen en dan kiezen?” “Ohja!”, antwoordt Zinzy. “Je mag kiezen uit een activiteit, binnen spelen of buiten spelen.” Day: “Later in de middag krijgen we nog altijd lekker een cracker en wat te drinken. Dan spelen we totdat de papa’s en de mama’s komen.”

Wat doen jullie het liefst op de Clup?
Day: “Op donderdag hebben we nu een hele leuke activiteit: beauty-dag.” Zinzy valt in: “Jaaa, dan gaan we make-uppen, nagels lakken, massage en elkaar schminken! Maar gewoon zelf spelen vind ik ook leuk.” Day besluit: “Ja, ik vind hetzelfde leuk als Zinzy.” Op de vraag wat ze het allerliefst doen op de Clup: “KLEUREN!”, zeggen ze in koor.

Is er ook iets niet leuk op de Clup?
“Als Day er niet is”, zegt Zinzy. “Ja, ik vind het ook niet leuk als Zinzy er niet is. Het liefst zijn we gewoon samen omdat we vriendinnen zijn!” En lachend geven ze elkaar een dikke knuffel.

Zie jij het ook wel zitten om met leukerds als Zinzy en Day te werken? Werken op de Clup is elke dag anders en altijd gezellig. We voegen je graag toe aan ons team!

Back To Top
Zoeken