Creatieve samenwerking met Brede School Veldhoven en Sondervick College

samenwerking sondervick bsv nr1 b

Bij Nummereen Kinderopvang bieden we een bruisend aanbod aan de kinderen op onze buitenschoolse opvang. We zoeken iedere keer weer naar iets nieuws in ons aanbod. Zo ook voor de oudere kinderen in Veldhoven. Onze zoektocht naar een toffe activiteitenlocatie heeft ons geleid naar een samenwerking met Brede School Veldhoven en het Sondervick College.

We vinden het super gaaf dat een enthousiaste handvaardigheidsdocent van het Sondervick College de creativiteit van kinderen van Brede School Veldhoven en Nummereen Kinderopvang gaat prikkelen en ze daarbij de fijne kneepjes van het handvaardigheidsvak gaat bijbrengen. Samen gaan ze vanaf november in twee blokken aan de slag met het creëren van prachtige eindproducten. Ze leren nieuwe technieken en komen vast voor creatieve uitdagingen te staan. We hebben er allemaal veel zin in en kijken ernaar uit om te zien welke creatieve avonturen deze samenwerking nog zal brengen!

Lees ook…

dsc08809
News

Personeelsfeest 2024

Wat een topfeest was dit! Wie wil hier nou niet werken? We hebben ontzettend genoten van deze gezellige avond, inclusief…