skip to Main Content

Hanneke van de Schoot

Verhalen

Hanneke van de Schoot

Hanneke is pedagogisch medewerker, locatie Kindcentrum Eersel. Daarnaast is ze bso-coördinator.

Ik was zestien jaar toen ik begon met stage lopen bij de dagopvang in Hapert, toentertijd nog Duimelot waar we drie locaties hadden; Hapert, Bergeijk en Eersel. Wat is er in al die jaren veel veranderd!

Na een paar jaar ben ik dit gaan combineren met werkzaamheden op kantoor. Ik heb dagopvang toen ingeruild voor buitenschoolse opvang. De leeftijd van de Cluppers spreekt mij erg aan; ze leven echt nog in hun eigen fantasiewereld, maar je kunt ook ‘serieuze’ gesprekken met ze voeren. Samen met de kinderen bedenk ik activiteiten die we vervolgens samen uitvoeren. Als bso-coördinator ontwerp ik onder andere de vakantieprogramma’s; samen met collega’s sparren over uitdagende activiteiten tijdens schoolvakanties geeft me veel voldoening. Als kinderen aan het einde van de dag zeggen een hele leuke vakantiedag op de Clup hebben gehad, rijd ik met een lach op mijn gezicht weer naar huis. Na al die jaren werk ik elke dag nog met heel veel plezier bij Nummereen. Er wordt veel ruimte geboden voor ontwikkeling waardoor ik niet stil sta!

Back To Top
Zoeken