skip to Main Content

Kim en Steffen

Verhalen

Kim en Steffen

Kim (40 jaar) en haar vriend Steffen uit Eersel maken voor  Jade (9 jaar) en Vigo (2 jaar) gebruik van opvang in Kindcentrum Eersel. Vigo gaat daarnaast nog  een halve dag per week naar de dagopvang op locatie Dalemsedijk.

“We hebben bewust gekozen voor een dagopvang waarbij ze kunnen doorstromen naar de basisschool. Dat ze vriendjes maken, die ze later ook in de klas tegen kunnen komen. Dat de kinderen van kleins af aan al zo vertrouwd zijn op school maakt de overgang naar de basisschool echt makkelijker. We vinden dat een pré.

De groep van Vigo is trouwens een verticale groep, dat betekent dat er kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar zijn. Ik merk dat ze daar veel van oppikken. Ze leren veel van kinderen die net wat groter zijn en die leren op hun beurt weer rekening te houden met de kleinere kinderen.  Soms mag Jade ‘meehelpen’ op de groep bij haar kleine broertje. Dat er ruimte is voor die dingen vind ik heel belangrijk.

De pedagogisch medewerkers zijn leuke vlotte meiden die van aanpakken weten. Als er iets speelt dan, zullen ze dat altijd aankaarten. Mijn kinderen kunnen gewoon zichzelf zijn dat merk je aan alles. Ze gaan met ontzettend veel plezier naar de opvang.“

Back To Top
Zoeken