skip to Main Content

Manon Lavrijssen

Verhalen

Manon Lavrijssen

Manon is recruiter en adviseur op onze HR-afdeling van Nummereen

“We realiseren ons dat medewerkers ons belangrijkste kapitaal zijn en handelen daarnaar” stond vermeld op de website. Ik voelde me gelijk aangesproken, want dit sluit volledig aan bij mijn eigen visie.

Tijdens mijn studie, Bedrijfseconomie en Marketing, lag de focus met name op de ‘cijfertjeskant’ van een bedrijf. In het werkveld werd echter al snel duidelijk dat ik in de praktijk graag bezig ben met de menselijke kant van een organisatie. In mijn voorgaande functies heb ik gekozen voor een breed takenpakket, zodat ik kon ontdekken waar mijn passie lag. “Via deze weg heb ik al doende veel geleerd op HR-gebied. Wanneer ik in contact sta met de medewerkers, voel ik me als een vis in het water!”

Bij Nummereen staat een dynamische manier van werken centraal, daar ben ik ontzettend blij mee en het sluit volledig aan bij mijn persoonlijkheid. Vol energie mag ik het team gaan versterken!

Back To Top
Zoeken