skip to Main Content

Meerhoef

Algemeen

Meerhoef

Bso op basisschool de Meerhoef

Met ingang van het nieuwe schooljaar starten we met het aanbieden van buitenschoolse opvang (bso) op basisschool de Meerhoef. Van maandag tot en met vrijdag zullen we een buitenschools aanbod gaan verzorgen.

De Clup zal gehuisvest worden in een klaslokaal op de begane grond dat nu niet in gebruik is. Bovendien zal de bso gebruikmaken van de aula, speelzaal en natuurlijk buitenruimte. In de zomervakantie wordt het klaslokaal veranderd tot een uitdagende bso-ruimte. Op de laatste vrijdag van de zomervakantie organiseren we een kijkmoment. Op vrijdag 17 augustus a.s. ben je tussen 10.00 en 11.30 u van harte welkom de bso te bekijken.

Wil je graag meer informatie? Voor de duidelijkheid hebben we alle mogelijkheden en uurtarieven voor je in een overzicht gezet. Wil je weten wat je per maand netto kwijt bent aan onze bso? Gebruik dan onze kostencalculator. Liever in een persoonlijk gesprek meer te weten komen over de bso op De Meerhoef? Neem gerust contact op met de klantadviseurs van Nummereen: 0497 – 51 78 14 of info@nummereen.com. Wil je je kind aanmelden voor onze bso? Vul dan het inschrijfformulier in.

Back To Top
Zoeken