skip to Main Content

Meivakantie op de Clup: Proeflab

Algemeen

Meivakantie op de Clup: Proeflab

Van 3 t/m 14 mei is het meivakantie voor onze Cluppers!  We gaan er vanuit dat de bso dan volledig open mag… We zijn er in ieder geval helemaal klaar voor! We hebben weer een fantastisch vakantieprogramma gemaakt, met dit keer als thema Nummereen Proeflab. Onze Cluppers mogen naar hartenlust gaan experimenteren! Zo gaan we aan de slag met het zelf maken van een lavalamp, borstelrobot en gaan we onder andere een tornado nabootsen.  Professor Zoef vormt de rode draad tijdens het programma en gaat onze Cluppers verschillende keren uitdagen met proefjes. Natuurlijk komen ook de sportcoaches weer langs, gaan we de Clup Challenge doen en ook staat er een pannenkoekenfeest op het programma. Kortom, genoeg te beleven!

Je kunt t/m vrijdag 2 april je gewenste opvangdagen reserveren via het ouderportaal. Heb je tijdens de meivakantie geen bso nodig? Dan hoef je niks te doen. Je vindt het volledige programma voor de meivakantie op www.nummereen.com/vakantieprogramma.

Als de bso tijdens de meivakantie nog steeds niet volledig open mag dan gaan we zorgen voor een alternatief online aanbod. Daarover later meer, mocht dit aan de orde zijn. 

Back To Top
Zoeken