skip to Main Content

Melissa Greco

Geen onderdeel van een categorie
Verhalen

Melissa Greco

Melissa (41 jaar) en haar partner (45 jaar) hebben drie kinderen; Tijs (9 jaar), Luuk (7 jaar) en Mara (5 jaar). Ze gaan alle drie dinsdag en donderdag naar Clup Beisterveld in Bergeijk. In de vakanties gaan ze ook op maandagochtend.

“Onze kinderen zijn als baby al gestart bij Nummereen. Inmiddels hebben ze de leeftijd dat ze naar de buitenschoolse opvang gaan. Het is voor hen ontzettend fijn dat ze na een lange dag gewoon vanuit de klas zelf naar de buitenschoolse opvang, in het zelfde pand,  kunnen lopen.

Clup Beisterveld is een mooie locatie! Alles is pas nog helemaal opgeknapt en je hebt er natuurlijk de aula en gymzaal van de basisschool waar ze ook lekker kunnen spelen of sporten. Dat doen mijn jongens trouwens allebei graag; ze zijn dol op de sportieve activiteiten die worden aangeboden. En het ‘kokkerellen’ natuurlijk! Dat vinden Mare en Luuk allebei leuk om te doen.

Meestal als ik ze kom ophalen roepen ze: ‘nu al!?’ Ze zijn meestal nog heel fijn aan het spelen en zijn nog helemaal niet klaar om naar huis te gaan. Dat is als ouder natuurlijk hartstikke fijn om te zien!”

Back To Top
Zoeken