skip to Main Content

Mfa Hapert feestelijk geopend!

Nieuws

Mfa Hapert feestelijk geopend!

Op vrijdag 30 september vond de officiële opening van mfa Hart van Hapert plaats. De burgemeester prikte samen met Wim van der Linden (voorzitter van het bestuur van Hart van Hapert) een ballon door zodat de grote, oude kerkdeur openging. Op het podium bleek tijdens het panel van gebruikers dat er een vliegende start is gemaakt door iedereen en dat we blij zijn met het gebouw, met de ruimtes en dat we elkaar nu veel beter en eerder weten te vinden. Daar zijn we trots op! De sfeer was erg goed en er is oprechte interesse in elkaar. Dat is een prachtige basis voor verdere intensivering van samenwerking. De opening werd echt feestelijk toen een groep kinderen uit unit 4 van basischool Het Palet een energieke, vrolijke dans opvoerden en twee jonge Hapertse dames een duet zongen. Met een spetterende afsluiting, want er werd een fontein onthuld bij de hoofdingang door Wim van der Leegte.

Warme familiedag

Op zondag 2 oktober organiseerden we een warme familiedag. Het was gezellig en goedbezocht! Trots lieten we iedereen onze nieuwe locatie zien. We hebben veel complimenten ontvangen over de mooie ruimten. Leuk om iedereen te verwelkomen!

Feestweek mfa Hapert!

Ter ere van de feestweek liepen we op maandagochtend 3 oktober een muziekparade. De peuters van Nummereen liepen samen met unit 1 van de basisschool. Alle kinderen hadden een muziekinstrument geknutseld voor deze optocht en iedereen was vrolijk geschminkt. Heel leuk dat er zoveel publiek kwam kijken!

Back To Top
Zoeken