skip to Main Content

Moniek van der Aalst

Verhalen

Moniek van der Aalst

Moniek is pedagogisch medewerker bij Kindcentrum Eersel.

Begin 2018 heb ik het roer omgegooid en ben ik begonnen als pedagogisch medewerker bij Nummereen. Hiervoor werkte ik bij een organisatie waar ik begeleiding gaf aan kinderen met een ontwikkelingsachterstand of een bepaalde diagnose.
Dit deed ik zowel op de groep als bij gezinnen thuis. Het werken met kinderen geeft mij veel energie! Het is vaak out-of-the-box denken, want een dag loopt altijd anders dan gepland. Ik omschrijf mezelf als een bezige bij en blijf mezelf graag uitdagen.

Een kind is altijd in ontwikkeling en daarom vind ik het goed dat wij als organisatie ook in ontwikkeling blijven. En dat gebeurt volop bij Nummereen! Een mooi voorbeeld is de cursus ‘Startblokken’ van het VVE programma die ik aan het volgen ben.
Ik kan niet wachten tot ik daarmee in de praktijk aan de slag kan!

 

Back To Top
Zoeken