skip to Main Content

Noodopvang

Nieuws

Noodopvang

Tot 8 juni bieden we noodopvang conform de richtlijnen vanuit de overheid. Dit werkt als volgt:

Cruciaal beroep en klant bij Nummereen
Ben jij en/of je partner werkzaam in een cruciaal beroep en maak je normaliter al gebruik van onze opvang? Dan kan je kind op de gecontracteerde dagen gewoon terecht op de eigen opvanglocatie. Heb je extra opvang nodig dan kun je deze op de gebruikelijke manier aanvragen via Konnect. Natuurlijk moet je kind wel volledig vrij zijn van gezondheidsklachten, de richtlijnen hieromtrent zijn niet veranderd. Via Konnect houden we je op de hoogte van eventuele ontwikkelingen.

Cruciaal beroep en geen klant bij Nummereen
Ook als je normaliter geen opvang bij ons afneemt en jij of je partner wel werkzaam zijn in een cruciaal beroep kan je kind bij ons terecht. Specifiek voor deze ouders hebben wij vijf locaties aangewezen waar je sinds maandag 16 maart terecht kunt voor de opvang van je kind. Het gaat dan om kinderen van 0 tot 4 jaar; kinderen in de basisschoolleeftijd krijgen opvang op hun school en na schooltijd de bijbehorende bso-locatie van Nummereen. Voor de goede orde voegen we hieraan toe dat het in alle gevallen uitsluitend gaat om kinderen die volledig vrij zijn van (milde) gezondheidsklachten.

Het betreft de volgende locaties:

Gemeente Bergeijk:                                    Papaverstraat 8 in Bergeijk
Gemeente Bladel:                                        Pius X straat 3 in Bladel
Gemeente Eersel:                                        Pankenstraat 5 Eersel
Gemeente Reusel-De Mierden:                Groeneweg 27 in Reusel
Gemeente Veldhoven:                                Sterrenlaan 5 in Veldhoven

(http://www.nummereen.com/locaties)

Wil je hier gebruik van maken? We verzoeken je van tevoren dit formulier in te vullen zodat we de opvang van je kind optimaal kunnen organiseren.

24-uurs opvang
Op de locatie in Hapert (Bernhardstraat 2) bieden we noodopvang buiten de gebruikelijke openingstijden (7.30-18.30 u).  In samenwerking met Korein doen we dat zelfde op de locatie van Korein aan de Messenmaker 8 in Veldhoven. Ouders die in aanmerking komen voor noodopvang en behoefte hebben aan opvang ’s avonds, ’s nachts of in het weekend kunnen op aanvraag op een van deze locaties terecht voor 24-uurs opvang. Kom je hiervoor in aanmerking en heb je hier vraag naar? Laat het even weten via info@nummereen.com.

Meer informatie
Meer informatie over de noodopvang, zoals opgelegd door de overheid, vind je hier.


Dit bericht is geactualiseerd op woensdag 20 mei 

Back To Top
Zoeken