skip to Main Content

Opvang voor vitale beroepsgroepen tijdens corona-uitbraak

Geen onderdeel van een categorie

Opvang voor vitale beroepsgroepen tijdens corona-uitbraak

In de periode van 16 maart t/m 28 april is de kinderopvang in Nederland gesloten vanwege coronamaatregelen. Alleen ouders met een zogeheten cruciale beroep kunnen gebruikmaken van opvang in deze periode. Dat betekent dat al onze locaties vooralsnog gewoon open zijn voor kinderen van deze ouders.

Cruciaal beroep en klant bij Nummereen
Ben jij en/of je partner werkzaam in een cruciaal beroep en maak je normaliter al gebruik van onze opvang? Dan kan je kind op de gecontracteerde dagen gewoon terecht op de eigen opvanglocatie. Heb je extra opvang nodig dan kun je deze op de gebruikelijke manier aanvragen via Konnect. Natuurlijk moet je kind wel volledig vrij zijn van gezondheidsklachten, de richtlijnen hieromtrent zijn niet veranderd. Via Konnect houden we je op de hoogte van eventuele ontwikkelingen.

Geen cruciaal beroep en klant bij Nummereen 
Hebben jij en je partner geen van beiden een vitaal beroep? Dan mogen we helaas t/m 28 april geen opvang verzorgen, conform de regels vanuit Rijksoverheid. Via Konnect houden we je op de hoogte van eventuele ontwikkelingen.

Cruciaal beroep en geen klant bij Nummereen
Ook als je normaliter geen opvang bij ons afneemt en jij of je partner wel werkzaam zijn in een cruciaal beroep kan je kind bij ons terecht. Specifiek voor deze ouders hebben wij vijf locaties aangewezen waar je sinds maandag 16 maart terecht kunt voor de opvang van je kind. Het gaat dan om kinderen van 0 tot 4 jaar; kinderen in de basisschoolleeftijd krijgen opvang op hun school en na schooltijd de bijbehorende bso-locatie van Nummereen. Voor de goede orde voegen we hieraan toe dat het in alle gevallen uitsluitend gaat om kinderen die volledig vrij zijn van (milde) gezondheidsklachten.

Het betreft de volgende locaties:

Gemeente Bergeijk:                                    Papaverstraat 8 in Bergeijk
Gemeente Bladel:                                        Pius X straat 3 in Bladel
Gemeente Eersel:                                        Pankenstraat 5 Eersel
Gemeente Reusel-De Mierden:                Groeneweg 27 in Reusel
Gemeente Veldhoven:                                Sterrenlaan 5 in Veldhoven

(https://www.nummereen.com/locaties)

Wil je hier gebruik van maken? We verzoeken je van tevoren dit formulier in te vullen zodat we de opvang van je kind optimaal kunnen organiseren.

Meer informatie
Meer informatie over de noodopvang, zoals opgelegd door de overheid, vind je hier:
https://www.veranderingenkinderopvang.nl/actueel/nieuws/2020/3/15/vragen–antwoorden-aanvullende-coronamaatregelen

Ook hebben we een overzicht gemaakt met vragen & antwoorden die specifiek betrekking hebben op noodopvang bij Nummereen. Je vindt deze hier.


Dit bericht is geactualiseerd op dinsdag 31 maart 19.40 u

Back To Top
Zoeken