skip to Main Content

Elise Jozee

Verhalen

Elise Jozee

Begin 2021 openden we de deuren van onze nieuwe locatie Zilverackers. Voor Elise en haar man Kevin een mooie gelegenheid om voor opvang te switchen van locatie Oerle Veldhoven naar Zilverackers. Als hun nieuwe huis wordt opgeleverd, hoeven ze de straat maar uit te lopen om naar het kinderdagverblijf en de (vakantie-)bso te gaan.

“Voor Fenne (7 jaar) vonden we het wel een moeilijke keuze. Zij zat in groep 3 van de basisschool Jan Baptist en zat daar ook op de bso. Toch hebben we ervoor gekozen haar na het schooljaar te laten wisselen van basisschool en (vakantie-)bso. Zodat ze dichtbij huis, in onze nieuwe wijk vriendjes krijgt. Dat vonden we belangrijk. Ze heeft het gelukkig erg naar haar zin. Ik wilde haar in de vakantie al rond lunchtijd bij de bso ophalen, maar dat zag zij niet zitten. Er worden ook zoveel leuke activiteiten georganiseerd. Dus dat snap ik wel!

Luuk (2 jaar) gaat sinds 1 januari meerdere dagen naar de dagopvang Zilverackers. Hij heeft even moeten wennen, maar inmiddels al wel zijn draai gevonden. De locatie is ook echt mooi geworden. Het ziet er piekfijn uit! Het gevoel bij Nummereen Kinderopvang was jaren geleden al direct goed en nu nog steeds. Nummereen biedt een breed aanbod met genoeg aandacht voor ieder kind, is mijn ervaring. Hoe klein of groot de groep die dag ook was, de pedagogisch medewerkers weten altijd wat Luuk heeft gedaan, gegeten en geslapen. Nummereen Kinderopvang is heel persoonlijk. Er is open communicatie en ze denken in elk opzicht goed met je mee. Met altijd in het achterhoofd het beste voor het kind.”

Back To Top
Zoeken