skip to Main Content

Thuis met je kinderen

Nieuws

Thuis met je kinderen

Vanwege het coronavirus zitten de meeste kinderen vanaf 16 maart thuis.  Gelukkig werkt het weer tot nu toe grotendeels mee maar toch zal af en toe ook best de verveling toeslaan. Zeker als je zelf gewoon aan het werk bent vanuit huis is het best een uitdaging misschien om je kind(eren) bezig te houden. Terwijl het juist ook voor hen een rare tijd is. Niet meer naar opa/oma kunnen, niet naar school of naar de sportclub, geen vriendjes om mee te spelen…

Webpagina’s met filmpjes en inspiratie
We geven je graag handvatten om tijdens deze roerige tijd je kind(eren) te vermaken. We ontwikkelden daarom twee webpagina’s, eentje specifiek voor ouders van peuters en eentje specifiek gericht op ouders met kinderen in de basisschoolleeftijd.

Op www.nummereen.com/thuismetjepeuter vind je filmpjes en activiteiten speciaal voor kinderen in de peuterleeftijd.  Zo kan je peuter bijvoorbeeld vanuit huis deelnemen aan ‘het kringetje’ een vast en bekend onderdeel van de dag bij ons. Maar ook vind je er liedjes en activiteiten. Gemaakt en opgenomen door enkele van onze pedagogisch professionals en gebaseerd op de vaste elementen binnen onze dagopvang en peuterprogramma.

Op www.nummereen.com/thuismetjeclupper vind je onder andere een uitgebreide bingokaart met uiteenlopende activiteiten op het gebied van onder andere koken & bakken, natuur, multimedia, sport en natuur. Zo hoeft je Clupper zich niet te vervelen!

Beide webpagina’s blijven we steeds verder uitbreiden, het loont dus echt de moeite om regelmatig een kijkje te nemen. Op naar veel speelplezier!

Back To Top
Zoeken