skip to Main Content

Werken bij Nummereen

Werken bij Nummereen

Ben je ondernemend, enthousiast en stel jij, net als wij, het kind op de eerste plaats? Dan zou het best eens kunnen dat je prima binnen ons team van ruim 275 professionals past! We bieden je een boeiende, prettige werkplek waar volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en initiatief. We stimuleren je om het beste van jezelf te laten zien. Jouw manier van werken bepaalt immers de kwaliteit van onze dienstverlening!

Momenteel hebben we de volgende vacatures:

Pedagogisch medewerker Allround

Wat we bieden

We hebben een intensief scholingsbeleid; stilstaan is bij ons geen optie. Je krijgt ruimte om te leren om zo de beste in je vak te worden en onze kinderen het beste te kunnen bieden.

Omdat we van mening zijn dat je kinderen alleen het beste kunt bieden als je zelf fit en vitaal bent, hebben we speciaal voor onze medewerkers het fitprogramma. Hiermee bieden we je de mogelijkheid om kosteloos deel te nemen aan clinics en workshops op het gebied van (mentale) gezondheid. Daarnaast kun je gratis sporten bij gecontracteerde sportscholen in de regio. Zo helpen wij je om energiek aan het werk te zijn!

Afhankelijk van je beschikbaarheid bieden we je vaste uren op contract. We maken hierbij een combinatie tussen vaste uren per week, aangevuld met vaste uren per jaar. Wanneer je vijf dagen per week beschikbaar bent kun je al vlug behoorlijk wat uren maken!

Kennismaken

Denk jij dat je past bij ons? Dan maken we graag kennis met je. Voor gepassioneerde en bekwame professionals maken we graag plaats! Stuur je cv en een korte motivatie naar werkenbijnummereen@nummereen.com. We nemen vervolgens contact met je op. Wil je graag eerst wat meer weten? Bel gerust even met Willeke, onze hr-adviseur. Ze is bereikbaar via 0497 – 38 26 57.

Hanneke van de Schoot

Hanneke is pedagogisch medewerker, locatie Kindcentrum Eersel. Daarnaast is ze bso-co√∂rdinator. Ik was zestien jaar…

Johnny van den Bliek

Johnny is vader van Mette (6 jaar) en Stef (7,5 jaar). Locatie Wintelre. Vanaf 2015…

Moniek van der Aalst

Moniek is pedagogisch medewerker bij Kindcentrum Eersel. Begin 2018 heb ik het roer omgegooid en…

Back To Top
Zoeken