skip to Main Content

Dagopvang

0-2 jaar

Zeker voor de allerkleinsten is het belangrijk dat de gewoonten en het ritme van thuis op de opvang worden overgenomen. Voordat je baby bij ons gaat starten spreken we dit tijdens een persoonlijk gesprek dan ook uitgebreid door. In deze fase ligt het accent op het bieden van rust, regelmaat en geborgenheid. Maar ook op de interacties tussen je baby en de pedagogisch medewerker en andere kinderen. Zo jong als je kindje is, is hij al in staat contact te maken met anderen.  Goede ondersteuning hierbij is van grote invloed op de ontwikkeling.

Via regelmatige verslagen in het DAG!boekje houden we je op de hoogte van het verloop van de dag en de ontwikkelingen van je kindje. Bij het ophalen en wegbrengen praten we je graag bij en spreken eventuele bijzonderheden met je door. Ook ontvang je regelmatig foto’s van je kindje via het ouderportaal. Zo kun je zien wat je kindje allemaal doet.

2-4 jaar

Kinderen in de peuterleeftijd kunnen bij ons veilig hun eigen gang gaan. Zelf spelen met vriendjes in een van de speelhoeken, samen deelnemen aan een activiteit of soms zelfs al een uitstapje maken. Onder het motto ‘spelen is leren’ stimuleren we peuters doelgericht in hun ontwikkeling zodat ze klaar zijn om op vierjarige leeftijd naar de basisschool te gaan (voorschoolse educatie, VVE).

Via regelmatige verslagen in het DAG!boekje houden we je op de hoogte van het verloop van de dag en de ontwikkelingen van je kindje. Bij het ophalen en wegbrengen praten we je graag bij en spreken eventuele bijzonderheden met je door. Foto’s van je kindje ontvang je via het ouderportaal. Zo kun je zien wat je kindje allemaal doet!

Mogelijkheden en kosten dagopvang

Onze dagopvang kun je afnemen in een aantal varianten dan wel pakketten. Zo kun je kiezen voor opvang gedurende 52 weken, maar ook voor opvang tijdens alleen de schoolweken. Je vindt alle mogelijkheden en uurtarieven bij elkaar op deze pagina.

Petra Scheerens

Op het peuterprogramma locatie Luyksgestel van Nummereen Kinderopvang leren de Luyksgestelse peuters elke dag weer nieuwe dingen en worden ze…

Daisy van Hoof

Daisy en Niels zijn trotse ouders van drie ‘Nummereeners’: Joep (6 jr), Flore (4 jr) en Teun (2 jr). Joep en…

Bouchra en Djenna

Net als haar twee broers gaat nu ook Djenna vier ochtenden met veel plezier naar het peuterprogramma van MFA Noord…

Back To Top
Zoeken