Kennisbank

Hier vind je alle informatie en documenten handig gebundeld. Gebruik de zoekbalk of onderstaande knoppen.

FAQ
Documenten
Kostencalculator

Vakantieopvang vraag je aan via het ouderportaal. Je bent gegerandeerd van een plekje als deze binnen de reserveringstermijn (maximaal 4 weken voordat de vakantie start) aanvraagt vanuit je vakantietegoed.

Je hebt gegarandeerd plaats op studiedagen die op jouw contractdag vallen (en zijn aangemeld door school), als je 7 dagen voor aanvang reserveert. Als je later reserveert is een plek niet gegarandeerd, dan kijken we op basis van beschikbaarheid.

Nee, het is niet mogelijk om binnen één aanvraag afwezigheidstegoed te combineren met uren op rekening. Je kunt per halve of hele dag opvang aanvragen. En dat moet dan óf vanuit tegoed óf op rekening.

Jazeker, dat is mogelijk voor kinderen vanaf groep 6. Je koopt daarmee extra opvanguren in. Je moet er rekening mee houden dat de betreffende uren naar rato worden toegekend. Dus als je halverwege het jaar een vakantiepakket afsluit, krijg je nog de uren voor dat resterende deel van het jaar. Bijvoorbeeld: koop je in juli een vakantiepakket bij, dan heb je nog 49,5 uur tegoed (dat komt neer op ongeveer 4,5
dag)

Nee, het is niet mogelijk om binnen één aanvraag vakantietegoed te combineren met uren op rekening. Je kunt per halve of hele dag opvang aanvragen. En dat doe je dan óf vanuit tegoed óf op rekening.

Dan kun je een aanvraag doen vanuit resterend afwezigheidstegoed uit 2022, studiedagentegoed of op rekening. Opvang is dan alleen niet gegarandeerd. We maken de planning op basis van de aanvragen uit vakantietegoed en kijken daarna of er eventueel nog lege plaatsen zijn.

Je hebt gegarandeerd plaats op studiedagen die op jouw contractdag vallen (en zijn aangemeld door school), als je 7 dagen voor aanvang reserveert. Als je later reserveert is een plek niet gegarandeerd, dan kijken we op basis van beschikbaarheid.

Ja, je kunt met afwezigheidstegoed opvang op een studiedag aanvragen via het ouderportaal. Dat kun je doen tot 7 dagen voor aanvang van de studiedag.

Nee, dit is niet mogelijk. Je kunt bij een studiedag alleen een hele dag opvang aanvragen.

Je komt in aanmerking voor kinderopvangslag als beide ouders werken of een opleiding, een inburgeringscursus of een traject naar werk volgen.

Bron: Toeslagen.nl

Deze pagina met animaties legt dat eenvoudig uit. Ook zie je daarin waarom het zo belangrijk is dat je wijzigingen in jouw situatie altijd meteen doorgeeft. Als je bijvoorbeeld wijzigingen in je inkomen of opvanguren vergeet door te geven aan Toeslagen, krijg je te veel of te weinig toeslag.

App
Wist je dat er een Kinderopvangtoeslag app is? Via deze app kun je simpel, snel en veilig wijzigingen doorgeven, inzicht krijgen in je persoonlijke situatie en berichten ontvangen over je Kinderopvangtoeslag.

Bron: Toeslagen.nl 

In het ouderportaal vind je ons ziektebeleid. Daar vind je alle regels omtrent (kinder)ziekte. Je leerst er ook meer over in de huisregels.

Onze facturatie is op basis van voorfacturatie. Rond de 20e van de maand ontvang je de factuur van de volgende opvangmaand. Lees hierover meer in de huisregels.

Wil je een wijziging aan ons doorgeven? Voor wijzigingen van je e-mailadres of bankgegevens kun je dit wijzigingsformulier gebruiken.

Dit kan vanaf 9 maanden voordat de opvang start. Lees hierover meer in de huisregels.

Geen FAQs gevonden