skip to Main Content

Buitenschoolse opvang

Mogelijkheden en kosten

Onze buitenschoolse opvang is onder te verdelen in voorschoolse opvang en naschoolse opvang. De tussenschoolse opvang, het overblijven op school, wordt gecoördineerd vanuit TSO De Kempen, ook een onderdeel van Nummereen Kinderopvang.

Binnen de bso zijn er verschillende mogelijkheden dan wel pakketten. Voor de duidelijkheid hebben we alle mogelijkheden en uurtarieven voor je in een overzicht gezet.

Vakantieclup

Tijdens schoolvakanties hebben we natuurlijk extra veel tijd om leuke uitstapjes en activiteiten te organiseren op de buitenschoolse opvang. En dat doen we dan ook volop! Voorafgaand aan iedere vakantie maken we ons vakantieprogramma bekend. Aan de hand van dit programma kun je zelf bepalen op welke dag(en) je kind komt spelen in die betreffende week. En komt je kind minder of niet in een vakantie? Dan kunnen deze dagen worden ingezet op een ander moment dat jaar. Dit betekent flexibiliteit voor jou en een optimale vakantie-invulling voor je kind!

Niet alle locaties zijn geopend in de schoolvakanties. Een overzicht van de geopende locaties vind je hier.

Manon Lavrijssen

Manon is recruiter en adviseur op onze HR-afdeling van Nummereen “We realiseren ons dat medewerkers ons belangrijkste kapitaal zijn en…

Christel van Beek

Christel (39 jaar) is moeder van Kaat (5 jaar) en Liz (3 jaar). Ze is getrouwd met Freek en heeft…

Back To Top
Zoeken