skip to Main Content

Buitenschoolse opvang

Mogelijkheden en kosten

Onze buitenschoolse opvang is onder te verdelen in voorschoolse opvang en naschoolse opvang. De tussenschoolse opvang, het overblijven op school, wordt gecoördineerd vanuit TSO De Kempen, ook een onderdeel van Nummereen Kinderopvang.

Binnen de bso zijn er verschillende mogelijkheden dan wel pakketten. Voor de duidelijkheid hebben we alle mogelijkheden en uurtarieven voor je in een overzicht gezet. Dit overzicht vind je op deze pagina.

Vakantieclup

Tijdens schoolvakanties hebben we natuurlijk extra veel tijd om leuke uitstapjes en activiteiten te organiseren op de buitenschoolse opvang. En dat doen we dan ook volop! Voorafgaand aan iedere vakantie maken we ons vakantieprogramma bekend. Aan de hand van dit programma kun je zelf bepalen op welke dag(en) je kind komt spelen in die betreffende week. En komt je kind minder of niet in een vakantie? Dan kunnen deze dagen worden ingezet op een ander moment dat jaar. Dit betekent flexibiliteit voor jou en een optimale vakantie-invulling voor je kind!

Daisy van Hoof

Daisy en Niels zijn trotse ouders van drie ‘Nummereeners’: Joep (6 jr), Flore (4 jr) en Teun (2 jr). Joep en…

Bouchra en Djenna

Net als haar twee broers gaat nu ook Djenna vier ochtenden met veel plezier naar het peuterprogramma van MFA Noord…

Elise Jozee

Begin 2021 openden we de deuren van onze nieuwe locatie Zilverackers. Voor Elise en haar man Kevin een mooie gelegenheid…

Back To Top
Zoeken