skip to Main Content

Buitenschoolse opvang

Mogelijkheden en kosten

Onze buitenschoolse opvang is onder te verdelen in voorschoolse opvang en naschoolse opvang. De tussenschoolse opvang, het overblijven op school, wordt gecoördineerd vanuit TSO De Kempen, ook een onderdeel van Nummereen Kinderopvang.

Binnen de bso zijn er verschillende mogelijkheden dan wel pakketten. Voor de duidelijkheid hebben we alle mogelijkheden en uurtarieven voor je in een overzicht gezet.

Vakantieclup

Tijdens schoolvakanties hebben we natuurlijk extra veel tijd om leuke uitstapjes en activiteiten te organiseren op de buitenschoolse opvang. En dat doen we dan ook volop! Voorafgaand aan iedere vakantie maken we ons vakantieprogramma bekend. Aan de hand van dit programma kun je zelf bepalen op welke dag(en) je kind komt spelen in die betreffende week. En komt je kind minder of niet in een vakantie? Dan kunnen deze dagen worden ingezet op een ander moment dat jaar. Dit betekent flexibiliteit voor jou en een optimale vakantie-invulling voor je kind!

Niet alle locaties zijn geopend in de schoolvakanties. Een overzicht van de geopende locaties vind je hier.

Michelle Koole

Michelle is recruiter. Daarnaast werkt ze enkele middagen per week op de buitenschoolse opvang.  "Ik werk sinds maart 2019 bij…

Hanneke van de Schoot

Hanneke is pedagogisch medewerker, locatie Kindcentrum Eersel. Daarnaast is ze bso-coördinator. Ik was zestien jaar toen ik begon met stage…

Johnny van den Bliek

Johnny is vader van Mette (6 jaar) en Stef (7,5 jaar). Locatie Wintelre. Vanaf 2015 maken we gebruik van de…

Back To Top
Zoeken