image removebg preview (1)

Ben jij klaar voor het avontuur?

Hey, jij daar! Word jij Baaz in onze nieuwe Beleef-bso? Durf jij het aan? Trek dan je laarzen aan en kom spelen bij Bazenbos!

Welkom bij BazenBos

Bazenbos is onze nieuwe beleef-bso in de bossen van Bergeijk. Een plek waar je je energie kwijt kunt. Lekker samen ravotten, je grenzen verkennen en vooral plezier maken en vies worden. Ga op avontuur in Bazenbos! Bouw een mega-coole hut, ontdek magische plekken en verken het bos vanaf een tak. Heerlijk buitenspelen met je vrienden, samen met onze grote Bosbazen. Bekijk hieronder hoe tof het Bazenbos is!

schermafbeelding 2024 05 07 101709

Buitenschoolse opvang die past bij jou!

Bazenbos is alleen open voor naschoolse opvang van maandag t/m vrijdag. Het goede nieuws is dat je Bazenbos kunt combineren met voorschoolse en/of naschoolse opvang op andere Nummereen-locaties. Alle mogelijkheden en prijzen hebben we hier voor je op een rij gezet.

schermafbeelding 2024 05 10 105332

VakantieBazen

Tijdens schoolvakanties gaan we echt los! Dan bruist het Bazenbos van activiteiten en maken we de allerleukste uitstapjes. Net als altijd kijken we per dag wat we gaan doen. Want er is altijd wat nieuws te beleven en te ontdekken. Je kunt samen met je ouders afspreken op welke dag(en) je komt. Dat is handig voor je ouders en zo hoef jij je nooit te vervelen.

Met plezier buiten groeien

Bouwen, klimmen, koken. In het Bazenbos leer je steeds weer nieuwe dingen. Gewoon door het te proberen, net zolang totdat je het kan. Onze Bosbazen helpen je daarbij en hebben superleuke activiteiten bedacht waaruit je kunt kiezen. Jij blij, je ouders blij. Want terwijl jij plezier maakt, krijg je meer zelfvertrouwen en leer je superbelangrijke dingen voor later. Ontdek hoe Bazenbos het verschil maakt voor jou!

Meer weten? Check onze Q&A voor een antwoord op de meest gestelde vragen.

Zit je bij de Clup? Vul dan het mutatieformulier in.
bazenbos
schermafbeelding 2024 05 07 102857

Nummereen kwaliteit

Bij Nummereen is alleen het beste goed genoeg voor kinderen. Daarom voldoet Bazenbos aan dezelfde hoge standaarden als onze Clups. De Grote Bosbazen, onze pedagogisch medewerkers, zijn kanjers die een stevige pedagogische basis hebben en weten hoe ze kinderen buiten in de natuur in hun ontwikkeling kunnen begeleiden. Ze voldoen aan alle eisen en werken volgens duidelijke richtlijnen, de Bosbazen-code. Lees alles over de kwaliteit waar Bazenbos voor staat in ons pedagogisch beleidsplan. Dat vind je hier.

Zien we je snel in het BazenBos?

image removebg preview 1