skip to Main Content

Buitenschoolse opvang

Op verschillende locaties in ons werkgebied bieden we buitenschoolse opvang (bso), genaamd de Clup. Op veel locaties zitten we in of naast de basisschool. Ideaal, want kinderen kunnen na school zo naar de Clup lopen. Zo blijft er extra veel tijd over om te spelen. Daarbij bevordert het de samenwerking en afstemming met de basisschool en dat vinden we erg belangrijk. Onze bso is geopend van 7.30 u tot aanvang school (voorschoolse opvang) en van einde school tot 18.30 u (naschoolse opvang). Ook op studiedagen en tijdens schoolvakanties is de bso geopend.

Peuterprogramma

Heb je geen behoefte aan dagopvang? Maar wil je wel dat je peuter kan spelen met leeftijdsgenootjes en daarbij ook nog eens gestimuleerd wordt in zijn ontwikkeling door een uitdagend en gericht aanbod? Daarvoor bieden we het peuterprogramma. Het peuterprogramma omvat een aanbod van gemiddeld twee dagdelen per week op vaste tijden gedurende 40 weken per jaar. We zijn aanbieder van het peuterprogramma in ons hele werkgebied.

Bij u Thuis

Naast opvang op onze locaties bieden we ook de mogelijkheid tot het afnemen van professionele opvang in je eigen thuisomgeving. Met ‘Bij u Thuis‘, zoals we deze dienst noemen, heb je de mogelijkheid een ervaren pedagogisch medewerker (nanny) bij je thuis te laten komen. Wij werven de nanny en bemiddelen bij het maken van een match tussen jou en de nanny. Ook zorgen wij ervoor dat de nanny wordt bijgeschoold en kan zij bij ons terecht met opvoedkundige vragen. Daarnaast hebben we een zogeheten kassiersfunctie.

Michelle Koole

Michelle is recruiter. Daarnaast werkt ze enkele middagen per week op de buitenschoolse opvang.¬† "Ik werk sinds maart 2019 bij…

Hanneke van de Schoot

Hanneke is pedagogisch medewerker, locatie Kindcentrum Eersel. Daarnaast is ze bso-co√∂rdinator. Ik was zestien jaar toen ik begon met stage…

Johnny van den Bliek

Johnny is vader van Mette (6 jaar) en Stef (7,5 jaar). Locatie Wintelre. Vanaf 2015 maken we gebruik van de…

Back To Top
Zoeken