Vakantieprogramma

cluppers bal overspelen herfst buiten klein

Geen tijd om je te vervelen!

Iedere schoolvakantie is er op de Clup een uitdagend vakantieprogramma dat past bij de tijd van het jaar. Alle pijlers, zoals kunst & cultuur, sport & spel, techniek en natuur komen aan bod. Zo hoeven de kinderen zich tijdens de vakanties dus niet te vervelen! Er is uiteraard ook ruimte om lekker vrij te spelen of even te relaxen. Daar is de vakantie immers ook voor bedoeld!

Reserveren dagen
Opvangdagen tijdens de vakantie moet je steeds reserveren. Dat kan vanaf zes weken van te voren. Je doet dit eenvoudig via het ouderportaal. Geen opvang nodig? Dan houd je deze (niet gereserveerde) uren tegoed. In een bepaalde vakantie extra opvang nodig? Geen probleem, mits je deze uiterlijk vier weken voor aanvang van de betreffende vakantie vanuit je vakantietegoed aanvraagt.

rectangle 1413

Programma meivakantie

Van maandag 22 april tot en met vrijdag 3 mei is het meivakantie. Het thema is ‘Het beste van de Clup’. We hebben weer ons best gedaan om een heel leuk activiteitenprogramma neer te zetten. Je kunt het programma hieronder per gemeente downloaden:

Tijdens de schoolvakantie voegen we bso-locaties samen. Een overzicht

van de geopende locaties vind je hier.

poster meivakantie klein