Clup Challenge | Lego Masters

lego masters

De Cluppers van Nummereen gaan deze week een nieuwe uitdaging aan met de Clup Challenge! We steken de Clup Challenges in een nieuw jasje: ze vinden niet meer in de vakanties plaats maar vier keer per jaar tijdens schoolweken. In de week van 20 t/m 24 maart staan onze Clups in het teken van Lego Masters. In twee leeftijdscategorieën: 4-6 jaar en 7-12 jaar gaan de Cluppers aan de slag om samen één Legocreatie te maken. Hoe tof is dat! En dat doen ze geheel in het thema ‘Lente’. Denk bijvoorbeeld aan het bouwen van een tuin met allerlei bloemen, planten of dieren, een speeltuin of een heuse boomhut. Alles is mogelijk!

Op maandag 27 maart kiest de jury in elke leeftijdscategorie één winnaar. We zijn erg benieuwd naar alle bouwwerken die we aan het eind van deze week zien!

Duplo MastersOok de peuters hebben deze week hun eigen challenge! Op verschillende locaties gaan ze aan de slag met Duplo Masters. De peuters gaan samen de kleurrijkste bouwwerken maken.

Veel plezier allemaal!

Lees ook…

wendy shoutout2
Nieuws

Shout out Wendy

Wij hebben iets heel bijzonders te vieren! Onze eigen Wendy Jorissen is onlangs door PPINK in het zonnetje gezet op…
sleuteloverdracht
Nieuws

Verhuizing Zilverackers

Vorige week donderdag, 28 maart, beleefden we een bijzonder moment met de sleuteloverdracht van onze nieuwe locatie: Brede School Zilverackers.…