Elektrische bakfietsen voor uitstapjes

gocab

Als het enigszins kan gaan we er graag met de kinderen op uit. Naar de kinderboerderij, picknicken, een uitstapje maken passend bij het thema… Dat geldt voor zowel peuters als Cluppers. Dat doen we het liefst op een zo leuk mogelijke maar ook duurzame manier, passend bij onze kernwaarden. Daarom hebben we aan het begin van het jaar besloten om GoCabs aan te schaffen.

GoCabs
GoCabs zijn bakfietsen met trapondersteuning. De fiets is door zowel medewerkers als kinderen uitgeprobeerd en de reacties waren zeer enthousiast. Naast leuk en duurzaam is de fiets ook veilig; de GoCab is speciaal ontwikkeld voor het vervoeren van kinderen en hierop uitvoerig getest en veilig bevonden.

We beginnen met zes GoCabs, die we verspreid over de regio op een vaste locatie stallen. Nabijgelegen locaties kunnen de GoCab natuurlijk ook gebruiken. Onze pedagogisch medewerkers krijgen duidelijke rij-instructies en tijd om zich het fietsen op de GoCab eigen te maken. Verder dragen ze altijd een veiligheidshesje of onze felgele Clupjas, zodat ze optimaal zichtbaar zijn. We hopen dat de kinderen er heel veel plezier aan gaan beleven!

Lees ook…