Nieuwe websites in opgefriste huisstijl

cluppers klimrek herfst pm buiten

We waren er achter de schermen al een hele tijd mee bezig, maar nu is het zover. Deze corporate website en de recruitmentwebsite zijn in een nieuw jasje gestoken! En dat niet alleen, ook onze huisstijlkleuren zijn opgefrist. Wat vind je ervan?

Het werd hoog tijd voor een nieuwe website. De oude website voldeed niet meer aan de hedendaagse eisen qua techniek, maar ook de vormgeving was niet meer helemaal up-to-date. De site hoort een visitekaartje van onze organisatie te zijn en dat was het al enige tijd niet meer. Daar hebben we dus verandering in aangebracht. We ontwikkelden een volledig nieuwe site waar je alles over onze organisatie en ons aanbod eenvoudig kunt vinden.

Nieuwe huisstijl
Met het vernieuwen van de websites hebben we ook de huisstijl opgefrist. En de oplettende kijker zal ook een kleine aanpassing in het logo zien. De primaire kleuren hebben we indertijd bewust gekozen omdat we deze vinden passen bij onze organisatie en identiteit en zo denken we daar nog steeds over. Maar het geel is een tikje feller geworden; net iets meer van nu. Een opvallende tegenhanger van de warme, rustigere kleuren. Wij zijn blij met deze frisse look die helemaal van nu is en past bij onze identiteit.

Lees ook…

nummereen
Nieuws

Kerstvakantie 2023

De periode van gezellig samenzijn met binnen de kaarsjes aan terwijl het buiten guur en donker is, is weer aangebroken.…
394539200 828807202582982 2112065113459151834 n
Nieuws

Herfstvakantie 2023

We hebben een geweldige herfstvakantie achter de rug in het thema ‘Wat maak je menu?’. Een foodfestival, verschillende culinaire challenges…