Shout out Wendy

wendy shoutout2

Wij hebben iets heel bijzonders te vieren! Onze eigen Wendy Jorissen is onlangs door PPINK in het zonnetje gezet op onze locatie MFA Noord in Veldhoven. PPINK, de beroepsvereniging voor pedagogisch professionals, reikt uit naar professionals die een bijzondere bijdrage leveren aan de kinderopvang. En Wendy? Zij is het stralende middelpunt van deze erkenning!

Wendy staat bekend om haar bijzondere vermogen om kinderen aan te voelen en maakt van elke BSO-dag een avontuur. Haar toewijding en passie voor haar werk inspireren niet alleen de kinderen, maar ook haar collega’s. Wendy staat bekend om haar tomeloze energie, enthousiasme én… een heel groot (kinder)hart! Collega’s omschrijven Wendy als een voorbeeld voor elke pedagogisch professional, en wij zijn het daar roerend mee eens.

PPINK heeft Wendy verrast met een bezoek en haar verhaal gedeeld om haar te eren voor haar inzet en toewijding. We zijn ongelofelijk trots op Wendy en dankbaar voor haar harde werk en de liefde die zij elke dag in haar werk steekt. Wil je meer lezen over Wendy’s reactie op dit prachtige moment? Bezoek dan de website van PPINK voor het volledige verhaal: www.ppink.nl/shoutouts.

In de komende maanden zal PPINK meer over Wendy delen, zodat we allemaal nog beter kunnen begrijpen wat haar drijft en inspireert.

wendy shoutout1

Lees ook…