Verhuizing Zilverackers

sleuteloverdracht

Vorige week donderdag, 28 maart, beleefden we een bijzonder moment met de sleuteloverdracht van onze nieuwe locatie: Brede School Zilverackers. Wethouder Thomas van Broekhoven had de eer de sleutel te overhandigen aan de toekomstige gebruikers van dit prachtige schoolgebouw. Een symbolisch en feestelijk moment werd onderstreept door het begraven van een tijdscapsule door zes kinderen in onze gezamenlijke binnentuin.

De volgende dag, vrijdag 29 maart, openden we onze deuren voor een kijkmoment. Kinderen en hun ouders kregen de kans om onze prachtige nieuwe locatie te verkennen. En nu, vanaf deze week, zijn we officieel en vol enthousiasme van start gegaan op Brede School Zilverackers.

Op onze nieuwe locatie openen we drie groepen voor dagopvang en twee groepen voor naschoolse opvang, met aanvullend een peuterprogramma op maandag- en donderdagochtend. Het hart van onze locatie is een centrale speelhal met een zitkuil en een keuken voor de jonge chefs, omringd door zorgvuldig ingerichte dagopvangruimtes met speelhoeken voor elke leeftijd. Onze buitenspeelruimtes, rijk aan natuurlijke elementen, en de buitenschoolse opvang met een breed scala aan activiteiten bieden voor elk kind wat wils.

We zijn afgelopen week met veel trots op onze nieuwe locatie gestart en kijken uit naar de vele leuke momenten die we samen met de kinderen zullen beleven!

De foto’s zijn gemaakt door L-Mount Media

tijdscapsule 1

Lees ook…