Peuterprogramma gemeente Reusel-De Mierden

dsc2336

Spelen is leren

In de gemeente Reusel-De Mierden verzorgen we op verschillende locaties het peuterprogramma. Peuters kunnen vanaf de leeftijd van 2  jaar terecht bij ons peuterprogramma.

Voor dagdelen en tijden vind je onderstaand meer informatie per locatie. We zijn samenwerkingspartner van de gemeente en voldoen aan alle eisen om een gesubsidieerd peuterprogramma aan te bieden voor de ouders die geen recht hebben op kinderopvangtoeslag. Op deze manier maken we het mogelijk voor alle kinderen in gemeente Reusel-de Mierden om deel te nemen aan het peuterprogramma.

rectangle 1413

Dagen en tijden

Een dagdeel omvat standaard vier uur en wordt aangeboden in de ochtend van 8.30 tot 12.30 u. Dit geldt voor alle locaties. 

Peuterprogramma Hooge Mierde
Dinsdag – donderdag

Peuterprogramma Reusel (locatie basisschool Leilinde)
Maandag – donderdag
Woensdag – vrijdag

nummereen kinderopvang
peuter speel keuken herfst binnen klein

Kosten

Wanneer je voldoet aan de door de Belastingdienst gestelde voorwaarden, geeft het peuterprogramma in principe recht op kinderopvangtoeslag. Dat betekent dat je een (groot) deel van de bruto kosten vergoed krijgt vanuit de overheid.  Wil je weten wat je netto kwijt bent aan het peuterprogramma? We maken graag een kostenberekening op basis van jouw gezinsinkomen; neem gerust contact op!

Een overzicht met de bruto tarieven vind je hier.

Geen recht op kinderopvangtoeslag? Dan draagt de gemeente bij aan de kosten. Vul daartoe dit formulier in. (Here you’ll find this document in English)