Atalenta en Nummereen Kinderopvang bundelen krachten in Bergeijk 

img 0142

Al jarenlang werken Atalenta en Nummereen Kinderopvang nauw samen. Zo zorgen we voor een stabiele, doorgaande leerlijn van kinderopvang naar onderwijs. Samen zetten we ons in voor een duurzaam en passend aanbod voor elk kind in de gemeente Bergeijk. Onze samenwerking baseren we op het ambitiedocument ‘2022-2026 Kansrijk opgroeien 0-13 jaar in Bergeijk’.  

Atalenta is in 2023 ontstaan uit de fusie tussen onderwijsstichting SKOzoK en een deel van de Kinderopvanggroep. Sindsdien heeft Atalenta een eigen kinderopvangorganisatie. Atalenta en Nummereen Kinderopvang vinden het belangrijk dat elke schoollocatie in Bergeijk één opvangpartner heeft. Daarom hebben we in gezamenlijk overleg bepaald wie de opvangpartner op welke locatie wordt. 

Vaste opvangpartner per basisschool 

Bovenstaand brengt de volgende indeling met zich mee: 

Atalenta 

  • Atalenta neemt het peuterprogramma van Nummereen over op locaties ’t Loo/Waterloop, Luyksgestel en Weebosch. Hiermee wordt Atalenta opvangpartner van de basisscholen Waterloop, Klepper en Fonkeltuin. 
  • Atalenta wordt opvangpartner in het nieuwe Kindcentrum Zonnesteen/Beatrix.  

Nummereen 

  • Nummereen blijft opvangpartner van de basisscholen Beisterveld, Sint Willibrordus en Ster.  
  • Het peuterprogramma van locatie Zonnesteen verhuist naar locatie Beisterveld.  
  • Nummereen is opvangpartner van basisschool Zonnesteen en Prinses Beatrix tot de opening van het nieuwe Kindcentrum Zonnesteen/Beatrix.  
  • Nummereen blijft opvang aanbieden op locaties Papaverstraat en Eijkereind en op de nieuwe beleef-bso Bazenbos die per september start. Op de huidige locatie Regenboog (Zonnesteen) blijft Nummereen voorlopig buitenschoolse opvang bieden. 

We nemen de komende zes maanden de tijd om dit te realiseren, zodat we op alle locaties de rust en continuïteit kunnen waarborgen. Atalenta en Nummereen zetten zich gezamenlijk in voor een goede, warme overgang en streven naar zo min mogelijk wijzigingen voor de kinderen en hun ouders. Hierin begeleiden en ontzorgen we hen. 

Lees ook…

dsc08809
Nieuws

Personeelsfeest 2024

Wat een topfeest was dit! Wie wil hier nou niet werken? We hebben ontzettend genoten van deze gezellige avond, inclusief…