Bazenbos | Nieuwe beleef-bso in de bossen van Bergeijk

schermafbeelding 2024 05 07 102857

Bazenbos is onze nieuwe beleef-bso in de bossen van Bergeijk. Een plek waar je je energie kwijt kunt. Lekker samen ravotten, je grenzen verkennen en vooral plezier maken en vies worden. Ga op avontuur in Bazenbos!

Beleef-bso
Met de beleef-bso introduceert Nummereen een nieuw type bso in de markt. Bij een beleef-bso staat beleven en zelf ontdekken centraal. Er is geen vast programma. Elke dag is een avontuur. En er is altijd iets nieuws te ontdekken en te beleven waarmee we aan de slag kunnen. Een beleef-bso is een broedplaats voor jonge ontdekkers en makers waar ze hun talenten kunnen ontwikkelen en nieuwe vaardigheden leren. Met de beleef-bso helpen we ze om flexibel en vol zelfvertrouwen met de uitdagingen van het leven om te gaan.

Midden in de bossen
Bazenbos onderscheidt zich door de focus op buitenspelen in een groene, bosrijke omgeving. Anders dan andere buiten-bso’s liggen Bazenbos-locaties altijd midden in de natuur (bos). Een tweede belangrijke pijler is dat we vasthouden aan onze pedagogische visie, waarmee we op een verantwoorde en doordachte manier bijdragen aan de ontwikkeling van veerkrachtige kinderen die vol zelfvertrouwen in het leven staan.

Meer weten over de leukste, groenste en actiefste bso van de hele regio? Neem een kijkje op de website!

We stonden ook in de krant! Je leest het hele artikel hier (of online op ED.nl)

Lees ook…

wendy shoutout2
Nieuws

Shout out Wendy

Wij hebben iets heel bijzonders te vieren! Onze eigen Wendy Jorissen is onlangs door PPINK in het zonnetje gezet op…