Feestelijke opening van beleef-bso Bazenbos Bergeijk op 1 september!

bazenbos lr dsc4942

Op zondag 1 september van 10:00 tot 13:00 uur is de feestelijke opening van Bazenbos, de nieuwe beleef-bso van Nummereen Kinderopvang. Kom naar Scouting Bergeijk, Fazantlaan 15, voor een ochtend vol avontuur en plezier!

Tijdens deze ochtend krijg je een goed beeld van wat Bazenbos te bieden heeft. We zingen het Bazenbos-lied, maken snacks op het kampvuur, bouwen hutten en klimmen in bomen. We laten je graag zien hoe we kinderen op een speelse manier laten ontdekken, leren en groeien in de natuur. Je bent van harte welkom om tussen 10:00 en 13:00 uur een kijkje te komen nemen. De officiële opening is om 12:00 uur.

Bazenbos Bergeijk is onze eerste Bazenbos-locatie. Er volgen er meer! Op dit moment onderzoeken we de mogelijkheden om ook locaties te openen in Veldhoven, Eersel en Bladel.

Let op: De parkeermogelijkheden bij Bazenbos Bergeijk zijn beperkt. Het is daarom fijn als je met de fiets of te voet komt. Kom je toch met de auto? Rijd dan via de Fazantlaan (De Kempenaer).

Lees ook…

dsc08809
Nieuws

Personeelsfeest 2024

Wat een topfeest was dit! Wie wil hier nou niet werken? We hebben ontzettend genoten van deze gezellige avond, inclusief…